Zondag

dochter heeft bij haar tante geslapen (zusje van mn man) zoontje gaat over 2 weken. Ze woont in een 2 kamer appartementje, heel klein, dus ze slapen niet beide tegelijk bij haar, tegelijkertijd krijgen ze zo lekker veel aandacht ;) dus ze vinden het niet erg (alhoewel de jongste natuurlijk nog niet snapt wat 2 weken is.. )
half 9 een appje van tante, of ik zin had om mee te gaan naar een binnenspeeltuin, ja natuurlijk leuk! gezellig! zoontje aangekleed, mezelf omgekleed (oude broek waar al een gat in de knie zit.. mn broeken slijten al zo snel op de knieen thuis, maar in een binnenspeeltuin nog meer :p), luiers mee, antibiotica van zoontje mee, en klaar waren we al :) wasje aangezet en nog wat kleine dingen gedaan. 10u was ze hier en gingen we gelijk door. Man wou niet mee, heeft op gemak wat huishoudelijke dingen gedaan :D en had tegelijkertijd lekker wat rust!

We hebben ons heerlijk vermaakt! schoonzus en ik lekker bijgekletst, de kids heerlijk gespeeld ook al waren ze beide best moe. het was superrustig bij de ballenbak in rotterdam. en ik had het op facebook gezet dat ik daar was, kreeg ik spontaan een prive berichtje van Daantje of ze ook zou komen :D wij waren er al vanaf half 11 en de kids waren moe, dus niet heel lang meer gebleven, maar erg leuk om sander, daantje en tobias in het echt te ontmoeten! was erg gezellig! toch altijd even spannend om iemand te ontmoeten die je alleen via internet kent ;) maar het was echt gezellig! :D een andere x een tijd afspreken die voor beide handig is ;) (als dat uberhaupt mogelijk is? tobias slaapt smorgens en mijn jongste smiddags :p) maar komt vast goed!

rond 14u waren we thuis. dochter vond het moeilijk om afscheid te nemen van tante.. zoontje was moe, dus hem op zn bed gelegd en dochter getroost. hierna even met haar gaan fietsen, ter ontspanning en afleiding en dat hielp heel goed! ze knapte er echt van op!! zo moe als ze was toen we thuis kwamen, zo wakker en gezellig was ze tijdens/na het fietsen!! wat een verschil!! daarna speelde ze nog buiten met buurjongen/klasgenoot etc. 17.30 gingen we pannekoeken eten en wou ze nog even buiten spelen. dat mocht tot 18.30 nu brengt papa de kids naar bed, i heb opgeruimd (zo nog ff laatste beetje, dat t weer netjes is voor de opvang morgen).
Morgen even kijken of de kids weer naar peuterspeelzaal en school gaan...we zullen zien. en morgenochtend weer boodschappen doen dus mn karretje (vind de tassen veel te zwaar om te tillen :p) staat weer klaar (jongste kan ondertussen prima zelf lopen dus als ik geen opvangkindjes mee heb, gaat er geen wandelwagen meer mee) . hopelijk morgen al de uitslag van dochters bloedonderzoek en anders dinsdag.. (geen idee of zondag meetelt.. 2 dagen erna kan ik bellen nl voor de uitslag.. hoor  t wel..spannend!!)

Verder op gemakje nog wat gedaan in huis. de badkamer gepoetst, vaatwasser leeggehaald. heerlijk relaxte en gezellige dag!

jullie ook een fijne zondag gehad ??

2 opmerkingen:

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...