Dure maand..

In juli hebben we heel erg veel extra uitgegeven..

Aan vaste lasten de normale bedragen.
Boodschappen belachelijk veel.. geen idee hoe het precies komt.. zoontjes verjaardag gevierd, maar het zal niet alleen daaraan liggen.. maar in totaal, schrik niet, 666,80... (incl een shirtje, broekje enz van de Dirk.. maar goed, dat maakt t verschil ook niet. ik heb ook nog eens boodschappen gedaan bij de L.idl ipv man.. dat kostte wel 20/30 euro extra dan wat man daar uit geeft :p)

wat kosten gemaakt voor werk (aftrekbaar), kleding, cadeautjes (voor zoontje, maar ook zoontje van een vriendin) man naar de kapper, nog wat dingen voor het opknappen van zoontjes kamer, theaterkaartjes voor K3 voor dochter (verjaardagscadeau), war horse via ing rentepunten, en volgens mij nog Dirk Scheele, en zaterdag gaan we naar t circus en trakteren we ook mijn schoonouders (omdat we altijd alles van hen krijgen mag dat ook wel een x), al met al geven we 750 euro extra uit deze maand... alles bij elkaar op geteld.. auch. het kan gelukkig dus we genieten er van (en de theaterdingen zijn voor het hele jaar, niet alles deze maand hoor :p). Maar jeetje zeg, wat een enorm bedrag..

Hebben jullie dat ook wel eens zo'n enorme uitschieter ? kan dat bij jullie of kan het niet ? of hebben jullie juist hiervoor speciale potjes op de spaarrekening en voelt het daardoor minder "pijnlijk" ?

ik hanteer bewust geen potjes, omdat ik geen bedragen weet voor alles, en dan liever alles op 1 hoop hou, zodat het gewoon klopt.. hou niet van dingen die niet klppen nl.. en potjes kloppen toch nooit ;)

2 opmerkingen:

  1. Hier hebben we ook meer uitgegeven dan anders. Zo gaat dat soms. Herkenbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hier helaas regelmatig.. zo moet er ook een nieuwe vaatwasser komen.. maar ja ben blij dat we t geld op de spaar hebben staan en er nog genoeg overblijft om alles op te kunnen vangen. echt een luxe dat besef ik heel goed :) en ook trots op dat we dus zo met ons geld omgaan en bewust minder uitgeven dan er binnenkomt. snap dat niet iedereen die keus heeft.

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...