Een gewone dag..

Donderdag.. Natuurlijk eerst dochter naar school gebracht. Daarna even een paar vergeten boodschapjes gedaan, incl aardappels die de L.idl gister niet had. Snel terug naar huis gegaan want ik wou gaan zwemmen met zoontje! Hier vlakbij is een zwembad wat op donderdagochtend Jips Waterpret heeft, voor kleintjes van 1 tot 4 jr. Zoontje had er ook wel zin in! Al vond hij het maar raar papa en zus niet mee gingen zoals in de vakantie ;)

Bij het zwembad gelijk dochter eindelijk ingeschreven voor zwemles. Kom er niet zo vaak dus het kwam er steeds niet van. En toen ik net klaar was met inschrijven en afrekenen kwam de buurjongen met zn oma binnen. Zij gingen ook zwemmen. Gezellig!! Een echte verrassing!
Heerlijk gezwommen en veel gelachen!

Rond 11uur gedoucht en aangekleed. Thuis geluncht en zoontje naar bed. Wel wennen dat hij niet tmeer zoveel slaapt opeens.. De laatste tijd zat hij in een groeispurt ofzo.. vaak al vroeg moe, lastig om wakker te houden tot na de lunch (vooral als ik dochter nog naar school moest brengen) maar nu wou hij eigenlijk niet echt slapen, ondanks het zwemmen smorgens.. en hij was 14u alweer wakker.. ? (maar nog wel moe en huilerig...hij moet ook even wennen aan minder slapen denk ik... ?)
Om 12.45 kwam opvangkindje van 16mnd. Samen een boterham gegeten. Ze had al geslapen dus dat hoefde niet meer. Toen zoontje wakker was even wat gedronken en de watertafel neergezet en een oud babybadje. Man werkte vandaag vanuit huis en heeft dochter opgehaald. Een heerlijke middag in de tuin gehad met opvangkindje, eigen kids en buurkindjes. Heerlijk!

Kwart voor 5 begonnen met koken en daarna samen gegeten. nog even boekjes gelezen met zoontje en opvangkindje terwijl dochter nog even buiten speelde. Zoontje naar bed gebracht en opvangkindje nog wat bezig gehouden. Man bracht dochter naar bed.. maar uiteindelijk kon ze niet slapen.. met veel huilen en frustraties.. uiteindelijk 20.45 in slaapt gevallen :( arme meis. Gespannen voor de zomervakantie en alle veranderingen die erbij horen.. vrij van school.. weg routine.. en de overgang naar groep 2... andere juf enz.. en dan mag ze ook nog binnenkort een nachtje bij scouting slapen.. Ik maar denken dat het leven van een kleuter leuk is.. zij denkt er anders over... :( Gelukkig is ze uiteindelijk in slaap gevallen. Hopelijk is ze morgen ook nog een beetje te genieten..

Ondertussen opgeruimd,  de vloer geveegd, de tafels schoongemaakt, de vaat afgespoeld en in de vaatwasser gezet. dus het huis is weer klaar voor een nieuwe opvangdag morgen vanaf 7u! Weer heerlijk genieten van het mooie weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...