Autoverzekering overgesloten

Vorige week had ik opeens het idee om weer eens naar de autoverzekering te kijken.. Uiteraard met het idee of deze goedkoper kon.. Gek genoeg juist door de reclame van Allsecur zelf met de doei doei weken etc.. vreselijke reclame.. We zitten daar al een paar jaar dus het was weer eens tijd om premies te checken.

Via independer kwam ik er al snel achter dat we voordeliger uit konden zijn. Deze verzekering was niet via hen af te sluiten dus ik ging naar de site zelf. We hebben hier ook onze inboedelverzekering etc dus ook nog eens pakketkorting. Ideaal!
Het was erg makkelijk om online de premie te berekenen.
Helaas moesten we bellen om de huidige verzekering op te zeggen en dat kon uiteraard niet op zondag.. Vandaag alle tijd dus gelijk Allsecur gebeld om op te zeggen. De vriendelijke man vroeg uiteraard waarom.. ik gaf aan omdat ik 12 euro per maand goedkoper uit ben.. tja daar kon hij niet tegenop ;)
Per 1 februari opgezegd (kon ook per vandaag maar ja ach hou van ronde bedragen en dus ook van logische data ;) )

Daarna de nieuwe verzekering aangevraagd. Hier was helaas een kleine storing dus online zag ik opeens de andere verzekeringen niet meer.. dus ook maar even gebeld (en ik haat bellen haha dus weer trots op mezelf en achteraf valt t altijd mee). Door de storing kon ik ook de nieuwe verzekering niet aanvragen, maar ondertussen is het gelukt en gaan we ruim 12 euro per maand minder betalen.

Uiteraard ook goed naar de voorwaarden gekeken. Deze zijn hetzelfde (vervangend vervoer, geen eigen risico bij aangesloten schadeherstellers etc. ) Dus de keus was makkelijk!


Is het voor jullie ook alweer tijd om 1 of meerdere verzekeringen onder de loep te nemen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...