Zonnepanelen

Omdat alle spaarpotjes vol zijn en we dus geld over houden maandelijks, moesten we gaan verzinnen wat we ermee gaan doen. Vorig jaar al besloten te gaan rondkijken naar zonnepanelen.
Toen ik in dec mn man vroeg wat we nu met t geld gaan doen wat er nu over gaat bijven wist hij het eerst niet.. Mijn idee was extra aflossen op de hypothheek ;) Zijn idee uiteindelijk het nog even apart zetten en nu echt door gaan zetten met offertes aanvragen voor zonnepanelen!
Ook een prima plan uiteraard!

Binnenkort is hij 2 dagen vrij (genoeg vrije dagen dus je moet toch wat). Hij is nu dus druk met offertes aanvragen en afspraken inplannen op die 2 vrije dagen. (we zijn het erover eens dat het fijner is als hij de afspraken doet ;) ik heb nogal de neiging me ergens toe over te laten halen ipv aangeven dat we het zelf nog even op een rijtje willen zetten en gaan vergelijken en uberhaupt geen verstand van)

Maar hopelijk kunnen we deze maand de knoop door hakken en een afspraak gaan plannen dat ze geplaatst gaan worden! Spannend! Heel erg benieuwd wat het met ons verbruik gaat doen en met de maandeijkse lasten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...