weekendje uitwaaien

vorige week dinsdag had man opeens de behoefte om er ff uit te gaan.. hij bekeek de weekenden in mijn agenda (familieplanner, waar zowel mijn werkdagen in staan als alle prive afspraken van in ieder geval mij en de kids en deels ook man als ze voor ons allemaal belangrijk zijn, dus niet zijn werkafspraken overdag, wel etentjes, borrels etc) en hij kwam op t weekend van  2 en 3  februari, maar dan heeft dochter een kinderfeestje van een goede vriendin.. dat wou ik dus niet zomaar overslaan...

toen kwam ik op 23/24 feb.. duurde man te lang en toevallig was ik vrijdag vrij ipv werken tot 19u.. dus kwam afgelopen weekend vrij als mogelijkheid.. dus vrijdag werd een dagje inpakken (en uiteindelijk toch een ander opvangkindje tot 13.15.. dus nog gehaast inpakken ook toen hij opgehaald was.. gelukkig appte ze donderdag en had ik donderdag dus al wat klaargelegd... )
man had nog een afspraak tot 16u dus om 16.30 gelijk gaan rijden. heerlijk naar een roompot park in zeeland. we waren er al eens eerder geweest. heerlijke huisjes vlakbij het strand.
ik wou dit keer geen chalet (want koud in de winter... of is dat een stuk verbeterd tegenwoordig ?) en oh wat een luxe, zelfs een sauna erbij!!

vrijdag boodschapjes gedaan voor vrijdagavond.. bolletjes gekocht, knakworst mee uit de voorraadkast. sowieso een krat met etenswaar mee zoals boter, chocopasta, kaas en ander beleg. buurvrouw appte toevallig die dag of ik trek had in soep want haar vriezer moest leeg dus een bak groentesoep en erwtensoep mee, bevroren, ideaal. heel t weekend van gegeten!!
zaterdag boodschapjes gedaan voor het eten: pannekoeken (makkelijke mix waar alleen water bij moest zodat we geen melk en eieren overhouden) en zondag op tijd weer naar huis en thuis frietjes gehaald (ja gehaald. iets duurder dan zelf maken maar ook nog wel even heel erg genieten).
Beide ochtenden heeft man verse broodjes en croissantjes gehaald op het park. icm de bolletjes die we over hadden van vrijdag was dat genoeg voor de lunch dus daarvoor niets speciaals gekocht.
Beide dagen rond 11u naar het zwembad tot ongeveer half 4 eigen eten mee.
Zaterdag mochten ze een ijsje na het aankleden.
De kids hebben van hun eigen geld een opblaaskrokodil gekocht en zich daar super mee vermaakt in het zwembad!

We hebben 4 heerlijke wandelingen gemaakt. 2 x een strandwandeling in het donker! heerlijk rustig ook! genoeg licht door de huisjes op het strand. heerlijk! 1x met bijna eb en de dag erna met vloed! prachtig dat verschil! vooral dochter vond het ook erg leuk en bijzonder om dat verschil zo goed te kunnen zien! nog een strandwandeling overdag en nog een wandeling over de pier. heerlijk uitgewaaid dus!!

al met al zijn de kosten excl benzin (1uur en 15 min rijden)
verblijf (excl schoonmaak, dat deden we zelf)  225 - 65 borg = 160
boodschappen in totaal = 48 euro

dus totaal 208 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...